• Spørgsmål og svar om Nordsøfondens økonomi

  Publiceret 05-05-2021

  Vi har samlet en række spørgsmål om Nordsøfondens økonomi. Du kan også læse om Nordsøfondens og Nordsøenhedens økonomi og lovgrundlag under Organisation her på hjemmesiden. Nedenfor dykker vi ned i no ...

 • Artikel: Fornyet aktivitet i Nordsøen

  Publiceret 01-07-2019

  Selskaberne, der er aktive i Danmark, viser igen interesse for at efterforske og bore i den danske del af Nordsøen efter en årrække uden boringer. Den seneste efterforskningsboring i Danmark var Xana-..

 • Artikel: Er der et mønster? Trends kan vise vejen for efterforskning

  Publiceret 20-11-2017

  Hvordan finder man ud af, hvor man skal lede efter olie og gas? En af mulighederne er at se efter mønstre i den viden, man har om undergrunden og lede efter mulige trends. Forekomster af olie og gas s..

 • Artikel: Succesfuld udbygning af Tyra Sydøst feltet

  Publiceret 13-09-2017

  I marts 2017 kom den niende og sidste brønd i udbygningen af Tyra Sydøst feltet i produktion. Derved er et succesfuldt projekt afsluttet. Tyra Sydøst feltet ligger mellem Tyra feltet og Halfdan felt..

 • Spørgsmål og svar om frakturering

  Publiceret 03-07-2017

  Vi har samlet en række spørgsmål og svar om frakturering - også kaldet fracking. Se også faktaarket om den tekniske udførelse af boringer og frakturering i "Faktaark" boksen.

 • Artikel: Produktion fra Ravn feltet åbner for nye muligheder

  Publiceret 19-04-2017

  Ravn feltet er blevet sat i produktion i begyndelsen af 2017. Området omkring Ravn feltet er blevet kortlagt og analyseret omhyggeligt af flere selskaber siden tildeling af en licens i 1. udbudsrunde..

 • Artikel: Nye perspektiver for olie- og gasproduktion i Nordsøen

  Publiceret 22-03-2017

  Rammerne for nye investeringer i olie- og gasproduktion i Danmark er nu fastlagt gennem en ny aftale mellem regeringen og partnerne i DUC. Aftalen medfører forbedringer af rammevilkårene for olie- og..